maandag 20 februari 2012

de day after

Jullie verwachten natuurlijk een fotootje van de Singer 160 Limited edition, maar dat zal er niet inzitten. Ik ga nu niet meer voor de machine.
Na hem te hebben zien staan op de Handwerkbeurs voel ik niet meer de passie om hem te willen kopen. Zonder een antireclame te maken is hij voor mij niet meer bekoorlijk. Het was een prettig gevoel om jullie steun in het hele verhaal Singer te ervaren. De reacties waren massaal en bedank jullie meides hiervoor. 
Nu eerst al mijn bezoeksters aan mijn stand op de beurs een hartelijk bedankje geven, het was wederom een groot en gezellig succes mede door jullie support. Bedankt dus voor jullie aandacht voor mijn maaksels. Het maakt mij weer enthousiast om geinspireerd verder te gaan.
Nu de mandjes,kistjes,tasjes en huis weer opruimen en zaterdag is mijn winkeltje weer open en heb ik een paar daagjes de tijd om deze bol wol op te breien tot een sjaaltje.
En dan hier mijn schaarse aankoop van linnen lapjes, ik ben nog steeds druk aan het sparen voor een linnenquilt.
Gekocht bij StofUnique.
Maar vandaag eens heerlijk genieten van een wandeling met die kleine meid,die heeft mij ook zo gemist, je ziet op de foto al haar oogje geopend om te kijken of ik al zover ben maar eest nog de aarde buiten wat opwarmen want de kou wil ik even niet, ik hoes mij een ongeluk, dus maar even voorzichtig aan doen.
Dodde kan niet meer zover lopen, hij is al 18 en Juultje is nu 8 maanden. En dan na de wandeling dit heerlijke stickje die Juultje van
 Fleur heeft gekregen.
een prettige maandag,
Bep

12 opmerkingen:

GRANNY'S HOUSE zei

Wat moet jij het druk gehad hebben, als ik al die verhalen lees over de enorme drukte in Zwolle, maar ja, het was in Vijfhuizen dan ook wel erg stil.

Groetjes
Ines

Anoniem zei

Ja, dat kan gebeuren, je bent eerst heel enthousiast voor een bepaald ding en dan opeens is het weg. En wie weet kom je nog weer een andere mooie naaimachine tegen waar je verliefd op wordt.

Het is mij niet gelukt om dit jaar naar de beurs te gaan. Wat liggen die twee lieve hondjes zo lekker bij elkaar. Dat Dodde al zo oud is, dan is hij wel een hele sterke hond. Geef hem maar een dikke knuffel van me.
Veel groeten van Jantje en een poot van Sjonnie.

ineke zei

Fijn dat de beurs zo gezellig is geweest. Wens je een fijne wandeling en dag toe. groetjes ineke

ria vogelzang zei

Het was echt heel erg gezellig in Zwolle! En jullie stand was een heerlijk plaatje!!!! ;))
Tot een volgende keer!!
Wat een lief gezicht zo samen: Dodde en Juultje!
Rustige dag! Geniet van je breiwol.

Anoniem zei

Dat moet je een tevreden gevoel geven, zulke goede beursdagen in Zwolle. Ik ben wel geschrokken over de Singercomotie. Dat dit machientje het toch niet voor je was, doet daar niets aan af. Maar nu je zoveel geld over hebt (hi hi), ga je ons binnenkort, hoop ik, verblijden met je nieuwe uitspattingen. Want ik wil wel op de hoogte blijven van wat er allemaal te koop is in Nederland.

Lida zei

Ja soms denk je dat je iets wil en dan blijkt het toch tegen te vallen! Nu ik ben blij met mijn Ome Jan en mijn Singertje en ga ook niet op een oudje uit, gewoon genieten van de dingen die we hebben is veel belangrijker! Fijn dat je zo'n goede beurs hebt gehad, je zult je voeten nog wel voelen! Fijne week en veel plezier met je steekjes,
Lida

Marijke zei

Ook ik ben niet naar de beurs geweest vind Zwolle veels te ver weg!
Zie wel heel veel enthousiaste blogberichtjes over Zwolle.
Hoop nog steeds dat er ooit weer eens een beurs in Rijswijk komt! De beurs in Vijfhuizen vond ik door de kou een teleurstelling ook het eerste jaar viel enigszins tegen. Weet niet of ik ooit daar nog naar toe ga.....
groetjes Marijke

Anoniem zei

Je had weer een geweldige stand Bep het is altijd een genoegen om je te zien. Ook ik heb een rot hoesje nog steeds. En op de terugweg in de auto reed ik per ongeluk ook door het hele erge hoesten en mede door de laagstaande zon gister over Utrecht terug naar huis. Jammer dat de heide niet in bloei stond want we hebben heel veel uitgebloeide gezien op dat stuk. Hartelijke groetjes Erica uit de Beemster.

quilting Jeannet zei

Hahaha, die Bep! Joh, bij sommigen is het zien is kopen, en bij jou is het, zien is afzien! Prima toch, stel je voor dat je hem al gekocht had. Hou jij je nou maar lekker bij dat schattige metalen Singertje, daar kan niets mee mis gaan en over 50 jaar, als de computer van de nieuwe singer al lang de geest heeft gegeven, naait jou oudje nog als de beste.

Evelyne zei

Oh ja, ik denk vaak zo," het hebben van de zaak is het einde van het vermaak". Ben maar blij dat je hem nu eerst gezien hebt en daarna pas de beslissing hebt genomen.
Fijn dat je een goede beurs hebt gedraaid, straks een lekkere wandeling met Juultje, wat ruimen en dan is alles weer gewoon bij het oude!

Fijne week en beterschap, Evelyne

YokkoBears zei

Dodde en Juultje liggen daar heel lief op hun mooie kleedje.

Prachtige bol wol heb je gekocht en ja, dat sjaaltje heb jij nu echt nodig met die hoest van je.
Hoop dat dat gauw over is.
Beterschap gewenst.

Mooie lapjes kocht je, bijna net zo mooi :-) als de lapjes die ik bij jou kocht.

Wieke van Keulen zei

Ha Bep, leuk hoor om je in Zwolle te zien. Wij wilden nog een keer langskomen, maar hadden geen idee dat de beurs om 4 uur al was afgelopen. Wij zaten heerlijk van 2 to 4 met allerlei bloggers in het restaurant te koffieleuten en kletsen. Maar, maakt niet uit. Mijn zus vond jouw stand zo leuk. En toen ik over je winkel vertelde, was ze meteen enthousiast om een keer mee te gaan. Heb ik nu al zin in, al zou het best kunnen zijn dat het pas over een half jaar wordt. Maar alleen de voorpret al. Fijne week, Bep en je hebt prachtige wol gekocht.