maandag 5 september 2011

zomerzondag

Dit was de laatste zomerzondag van dit jaar. Het weer was prachtig en er waren echt heel gezellige bezoekers en het leek wel een family feestje. Natuurlijk was de kleine Juul het middelpunt en de manden met uitverkoopstofjes kregen ook voldoende belangstelling.
Kan ik ze weer vullen .
Allereerst een kersthoekje gemaakt.
Deze quilts in de maak kwamen langs zoals heel veel andere quilts, maar even had ik de tijd  om van deze twee een fotootje te maken. De vingerhoedjes ( 2000 ) van 3 cm zijn van
Jolanda
en dan ook  nog een blommetjesquilt  waar ik ook dol op was maar de naam van de maakster even niet meer weet.
 Een sfeerfotootje, het buitenleven kon goed het weer zat enorm mee.
En hier Bep on stage, het lijkt een serieus gesprekje met Anita, ik was vol bewondering over deze mooie stitch die zij gemaakt heeft en ik nu weer mag gaan verwerken.
Hier kun je zien hoe netjes Anita  werkt, ik ben blij dat zij voor mij stitcht ,ik kan dat echt niet zo mooi.
En natuurlijk stond hij ook klaar om voor iedereen een bakkie met lekkers uit te delen.
Niet Gerhard maar
dit
is de aanbieding van de week
prettige maandag,
Bep

8 opmerkingen:

Dear Jo zei

Hoi Bep,

Het was super gezellig gisteren en onze Roemeense gasten vonden je huis, tuin en winkel een stukje van het paradijs. Reuze bedankt voor een geslaagd bezoekje met thee en taart.
Even ter correctie: mijn vingerhoedjes zijn maar 1,5 cm klein!!!

bep zei

O, Jolanda wat een vergissing en fijn dat je nu reageert dan kan ik je link erbij zetten, die kon ik niet vinden. En de Roemeense gasten waren ook zo gezellig, fijne dag, Bep

AnitaA zei

Het was een zeer gezellige middag bij je, mijn jongens hebben zich goed vermaakt in de tuin en er werd goed gezorgd voor het natje en droogje.
Sta ik zo maar een heel klein stukje bij je op de foto ;-). Ik ben benieuwd hoe je de stitchery gaat verwerken in een quiltje of misschien wel iets heel anders.
Groetjes uit het regenachtige westen van het land !
Anita.

Lida zei

Mooi weer? Nu hier niet, wel warm maar geen zon, dus je hebt echt geboft! Zag er weer hartstikke gezellig uit! Mooie stitcherie en mmoie wip's al met al een gave dag dus! Ook vandaag een fijne dag, groetjes
Lida

quilting Jeannet zei

Wat een prachtige quilt met die bloemetjes laat je daar zien Bep.

groetjes, Jeannet

Monique zei

Hier is het nu alweer gedaan met de zon en warmte. Het is storm en stortregen wat de klok slaat.
Ach.. geeft me mooi de sfeer die ik nodig heb voor je herfstkrans. Dank je wel voor het pakket, het zijn práchtige kleuren. Ik heb er zin in!

Loes zei

Hallo Bep
Het zag er allemaal heel sfeervol uit.Het weer was ook prachtig.
Jullie tuin en de vijver prachtig. Alles bij jullie geeft inspiratie en geeft je het gevoel van kom op maak er wat van.Kom graag nog weer de sfeer eens proeven. En ik begin dadelijk alvast aan mijn kerstkrans.
Groetjes loes uit Loerbeek

Marijke zei

Hoi Bep, wat ziet dat er allemaal mooi en gezellig uit. De stitchery is prachtig. Ben benieuwd hoe je die gaat verwerken.
Groetjes van Marijke