dinsdag 12 oktober 2010

een ideetje voor de kerst


Ik maakte jaren geleden in deze periode van het jaar een fors aantal van deze kerstboompjes en ze lagen als mini kussentjes in de winkel van het Oude Melkhuis in Zutphen te koop, naast de koffieschenkerij de Pelikaan.
Nu heb ik hem voor in mijn keuken gemaakt en is het misschien een ideetje voor jullie om het boompje ook te maken. De Jo-Jo's maak je net zo groot als je zelf wilt. Die van mij zijn gemaakt van een rondje van 4,5 cm doorsnee, deze zet je aan het stofje vast met een kraaltje. Verder kun je het afwerken zoals je zelf wilt.
Prettige dag
Bep

6 opmerkingen:

GRANNY'S HOUSE zei

Leuk idee!!!
Ik zit me nu al te verheugen op zaterdag, overal neuzen en natuurlijk ook bij jou en blijven opletten dat ik binnen het budget blijf...zucht...dat zal niet meevallen.
Je zult het nu wel druk hebben, toch even aan jezelf blijven denken Bep!

Groetjes
Ines

Margreet zei

Wat een hartstikke leuk idee! Ik heb net mijn mini-quiltje af..dus ik zou er meteen aan kunnen beginnen. Ik hou het in gedachten, Bedankt! Groetjes, Margreet

Unknown zei

Wat een leuk idee
Als ik nog tijd kan vinden maak ik dit ook

Anoniem zei

Wat een leuk idee ,zie ik helemaal zitten !

Groetjes,Martine

Anoniem zei

Hoi Bep,

Fijn dat je weer terug bent op de web / beplog. Bedankt voor de leuke tip, ik ga het proberen.

Groetjes vanuit een mistige Meeden.
Jantje

Lida zei

Ach wat een leuk idee, vooral die beren zo onderin, wat leuk om daar mijn kleintjes in te doen, misschien niet met een kerstboom, maar wel met een leuke berenstitcherie, zal eens gaan neuzen!
Bedankt voor de tip! Fijne dag,
Lida