donderdag 27 mei 2010

Groentesoep voor de meisjes

Vandaag al vroeg uit de veren en een heerlijk gevuld groentesoepje maken voor de meisjes uit Noord Holland die morgen een verrassingsdag komen beleven. Koken kan ik niet zo goed, maar mijn soepen zijn wel goed op niveau, Op zo'n verrassingsdag heb ik meestal alles goed voorbereid zodat ik er ook van kan genieten en zodat niet ik op verrassingen stuit.
Als de deelneemsters er zijn krijg ik een enorm zenuwachtig gevoel en ben dan de weg helemaal kwijt, dus dubbel prettig als alles al geregeld is. Dan is het alleen maar aanschuiven en lekker aan het prutsen!
prettige dag Bep

7 opmerkingen:

jolanda zei

Dat klinkt reuze gezellig, zo'n verrassingsdag! En dat soepje... hmmmmm, krijg er best trek in ;-)
Ben wel benieuwd wat jullie gaan maken hoor. Veel plezier morgen!
groetjes jolanda

Kom Achterom zei

Wow Beb aan de ingrediënten kan het niet liggen!!
Heerlijk ik wilde dat ik er morgen bij was!!
Ik wens je een hele fijne plezierige knutseldag toe!!
Yolanda

quilting Jeannet zei

Héél herkenbaar hoor Bep.....dat had ik ook altijd, maar tis wat je zegt, als je zorgt dat van tevoren alles op orde is kan er weinig meer mis gaan,of er moet een cursist net een lapje doorknippen waar je gaan stof meer van hebt.....hahahaha. De mensen zijn al zo onder de indruk van hoe je woont dat het gewoon helemaal goed gaat.

groetjes, en een fijne dag morgen

Loveforpiemonte zei

Lekker ik maak vaak soep voor als ik s'avonds een keer wegmoet altijd lekker en handig ook!!!!
Enne verrassingsdag??????

Heb trouwens een nieuw blog aangemaakt met tips voor dagjes uit, fairs, kringloop enz. Misschien vind je dat leuk, de link staat in mijn zijbalk op mijn blog.
Groetjes Madelon

Sabine.v zei

Bep, koken is leuk en helemaal niet zo moeilijk! Een tip: http://www.vtm.be/sos-piet/recepten Je kan de recepten zo van het internet bekijken. En Pietje Huysentruyt weet op alles raad. Je moet het eens uitproberen. Er zijn ook lekkere soeptjes...Koken is net als patchworken, je moet er de tijd voor nemen.

GRANNY'S HOUSE zei

Ik ben ook van de soep, vooral in de weekenden, er valt hier altijd wel iemand binnen en hongerig weggaan is er niet bij.
Veel plezier morgen, maar dat zal wel lukken.

Groetjes
Ines

Anoniem zei

Dag mam,
ik denk dat ik dat soepje ook maar eens kom proeven dit weekend! Nu maar hopen dat je iets zonder vlees apart hebt gehouden:)
liefs berthe