zaterdag 3 april 2010

De laatste hand

Mijn Rouenneries logcabin heeft nu de bies eraan en wordt vandaag omgezoomd, heb ik voor de Pasen een gezellig tafelkleedje. Het was een heel werkje om hem te quilten, ik heb zoveel doorgequilt dat het te veel is geworden. Had heel wat minder gekund... hij bubbelt aan alle kanten. Ook gebruik ik geen ring, lekker zo uit de losse hand. Echt een Doe-maar-wat-Bepquiltje.


Hier een paar manden met uitverkoopstofjes, deze lapjes worden op de tweede Paas opendag bij mij verkocht voor de helft van de helft. Ook nog wat stofjes voor 10, 8 en 5 euro per meter, dus sla je slag! Verwacht niet dat het de nieuwste stofjes zijn, maar ze nog heel leuk te gebruiken. Voor iedere bezoeker is er een gratis patroontje van mij. 
Aanwezige exposanten: Verknipt (rollen stof van gebruikte overhemden e.d.), de Tuinengel (Bridgewater servies en keramieken vogeltjes) en Atelier Soed Idee (handgemaakte woon-accessoires en kadootjes).
S.v.p. parkeren in de wei achter het huis!


Voor iedereen die ik niet ga zien : vier vooral het begin van de lente, als we dat met zijn allen doen gebeurt het vast wel.

Prettige paasdagen, Bep

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Mij ga je wel zien ! Tot maandag ,Martine

quilting Jeannet zei

Bep, ik wens je hetzelfde toe! maak er wat van, juist de maandag zijn de weergoden je gunstig gezind, en ach, wij hadden hier net een enorme hagelbui, en een half uur later hadden we de serre deuren weer open en zaten we te eten met het open tuinhuis, dus met recht: het kan vriezen en het kan dooien!

groetjes, Jeannet

bep zei

Hoi Jeannet ,het is helemaal okee tussen de weergoden en mij( mooi speldenkussentje heb je gemaakt) en Martine wat gezellig dat je komt ik zal zorgen voor een lekker bakkie koffie,groetjes BepHoi Jeannet,het is helemaal okee tussen de weergoden en mij is en Martine wat gezellig dat je komt,ik zal zorgen voor een lekker bakkie koffie,groetjes Bep

Anne zei

Als het effe kan wip ik "even" langs Bep, weer of geen weer, maar dan wil ik wel graag dat je me ziet!!!!!

Anoniem zei

Wat is je Logcabin leuk geworden Bep. Die Rouenneries blijven toch ook zo mooi. Ik geniet ook nog dagelijks van onze Rouenneries tafelloper. Veel plezier morgen: ik zal proberen wat goed weer jouw kant op te sturen.

Annelein zei

Hi Bep, als het goed is ben je nu heerlijk aan het genieten van de opendag bij jou thuis. Zelf ben ik vandaag heerlijk bezig met de lappenpop van jou. Het jurkje is helemaal af. Nu nog het gezichtje en de haartjes.

En dan de komende week verder met de Antique Quilt en de stof gebruiken die ik bij jou heb gekocht voor de tussenranden. Nu maar hopen dat ik genoeg heb.

Het weer is hier trouwens heerlijk. Volgens mij ook ideaal voor het hele gebeuren bij jou.

Fijne week toegewenst.

Willeke

Daniëlle zei

Je hebt vast goed weer gehad vandaag en dus druk!! Leuk geworden je logcabintje!! je header foto is ook schattig! Mooie dag verder en lekker nasudderen van vandaag! Groeten, Daniélle XXXD