zondag 18 oktober 2009

Op de beurs

Een vriendin van mij ging gisteren naar de Handwerkbeurs en heeft op mijn verzoek foto's gemaakt bij Bep.

Zo kan iedereen die niet in de gelegenheid was om naar Rotterdam te gaan, toch een klein beetje mee genieten.

Willeke, bedankt voor de foto's!

Bep, ik hoop dat je een goede beurs hebt gehad, het ziet er in ieder geval weer heel gezellig uit bij je!

Groetjes, Simone


5 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Bep, het was fantastisch weer om je te zien, zo,n mooie kraam, ik ben benieuwd wie de mooste had, ik vond die van jou en Jookies en bobbin erg mooi, jullie stralen zo,n enorm enthousiasme uit. Kom je een keer logeren in Rockanje ? we hebben een subliem plekje achter op de camping, uitzicht gegarandeerd op de reeën! eerst even de winter overleven, maar dat gaat helemaal goed komen met zoveel leuks onder de pannen.
Hartelijke groetjes, Jeannet

atelier bep zei

Wat een verassing zeg van jouw Simone om dit te doen ik ben helemaal verbaasd,mooie foto,s ook.
Het was ditmaal ook weer een feestje om op de Handwerwerkbeurs aanwezig te zijn,de organisatie kan ook de Ahoy aan,Jeanette krijgt van mij complimentjes voor de organisatie.Wat een grote beurs is het toch gewordenin al die jaren ,zelf doe ik nu voor de 10 de keer mee,kan ook meer zijn ,ben de tel kwijt,maar steeds met heel veel plezier.
Natuurlijk uitgeleefd en hees,maar we gaan op naar Zwolle in februari.Ik wil Jeannett en iedereen nog even bedanken voor de stimulerende complimentjes en ik was ook blij met de gezichten te zien van mijn stofjesclub,prettige dag iedereen en vriendin Simone bedankt voor de foto,sik had er zelf ook een paar maar deze zijn prachtig.

Daniëlle zei

Lieve Bep, het was weer heerlijk! Enthousiaste winkeliers en hebberige klanten, wat wil je nog meer :)) Ik weet niet hoe het met jou is maar ik kan al uitkijken naar januari. Zo begint het jaar toch meer dan goed! Hopelijk kan je vandaag een pietsie bijkomen en genieten van wat er allemaal in de afgelopen dagen in langsgeweest. Mooie dag nog, Danielle

bep zei

Hoi Danielle,aan mijn taalfouten kun je zien hoe moe ik ben,maar het net weer even updaten hoort er toch bij,al die mailtjes die er dan staan,vragen om beantwoord te worden.Natuurlijk kijk ik ook uit naar januari,ik ga helemaal onbevangen het Freuleweekend van Els tegemoet,een heerlijk begin van 2010.Gelukkig dat ik de laatste keer dan nog mag meemaken,groetjes Bep

Gerry zei

Hoi Bep,
voor mij en velen met mij, had je weer de mooiste kraam! Zo gezellig! En nog bedankt voor het meebrengen van de randstof.
Groetjes en tot ziens,
Ger(ry)