woensdag 22 oktober 2008

Atelier Soap

Ik denk toch maar dat ik het mijn atelier ga noemen, het hokje is zeker een verkeerd woord. Maar ik vind ook als ik het op mijn manier inricht, net een doos van Pandora. De doos was eerst klein, nu ietsje groter, maar ik heb ondertussen spullen genoeg om het helemaal vol te stouwen en het tot een gezellig druk geheel te maken.

Ik sta alleen steeds met verschillende lappen stof voor mijn raam om te kijken welke gordijnen ik zal ophangen.

Ik maak het nu wel in kerstsfeer, want als er de open dag is (30 november, je kunt je nog aanmelden!) wil ik het natuurlijk in stijl hebben. Trouwens op die dag heeft Liezbeth van Crown Stitches haar winkeltje in de keuken uit gestald. Vind ik heel geweldig van haar, dat ze wil helpen om deze dag gezellig te maken.

Maar nu nog even niet te veel aan mijn ateliertje denken, morgen op naar de beurs in Rotterdam. Gerhard gaat heerlijk 3 dagen mee en we doen het heerlijk samen. Vrijdag komt Ria uit Vlaardingen ons helpen, gezellig weer vele bekenden zien. Nu eerst :strijken, auto wassen, boodschappen doen, benzine tanken, koffer inpakken, huis een beetje poetsen, auto's inpakken en wat al niet meer. Voor jullie een fijne dag, Bep.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Veel succes in Rotterdam

Anoniem zei

Het atelier wordt toch zo gezellig , en wat heb jij het druk !!!
Veel plezier in Rotterdam !
Waarschijnlijk lees je deze reactie niet omdat je zo veel te doen hebt!
Maar het ziet er nu al zo leuk uit , en dat ladenkastje is
P*R*A*C*H*T*I*G*
succes met alles !

Anoniem zei

Het wordt leuk in je atelier, ziet er al zo gezellig en knus uit. En die gordijnen zullen ook wel goed komen. Sterkte met de voorbereiding. En ik kom zaterdag naar Rotterdam, gezellig.

Groet, Jeanette

Nata per sognare zei

Ciao,
your blog and atelier is wonderfull.
Many compliments. Bye
Angela