donderdag 14 augustus 2014

Weer thuus


Deze prachtige old timer hadden we achter de auto willen knopen en me willen nemen vanaf Gotland. echt een pracht om als trouwauto voor Anna te gebruiken. Ja, we hebben volgend jaar een bruidje hier, is toch ook een prachtig moment om naar toe te leven. Had ik toch echt niet gedacht nog eens moeder van de bruid te worden.
Ik kwam dus gisteravond na een beetje vervelende terugreis terug van onze trektocht van drie weken.door Zweden. Wat heben wij genoten en veel foto's gemaakt op de ifoon,ipad en camera,dat word dus een hele uitzoekerij nog.
Nu nog helemaal verdoofd van de omschakeling en hoestend als een koe ben ik begonnnen aan het wassen,poetsen,vegen. wieden en opruimen zodat ik al heel snel de draad kwijt ben geraakt  ben en me alleen maar met de singertjesdag ga bezig houden en de kinderen die nu allemaal op visite komen. allemaal blij dat pap en mams weer helemaal veilig terug zijn gekomen.En ik hoor nu buiten de grasmaaier alweer dus Gerhard heeft al wel zijn draai gevonden.
Ook was het een feestje om onze Jorrit gisteravond als een kieviet te zien lopen, hij doet niets anders meer. 
Nou ik ga weer aan de slag, 
een mooie dag allemaal,
Bep4 opmerkingen:

Annie Derks-Scholten zei

Hallo Bep,
Kan me goed voorstellen dat je na zo'n reis een beetje bij moet komen! Lekker alles een beetje laten zakken. Genieten van kinderen en kleinkinderen! Heerlijk.
En zondag daar zie ik zeer naar uit, ben zo benieuwd. Mijn eerste singertjesdag. Super!
Groeten Annie Derks.

Véronique Rose zei

quelle jolie voiture, je connaissais une personne qui en possédait une,
dommage de la laisser rouiller
très bon weekend
amicalement
rose

Sis Voorn zei

Welkom thuis ;)

wietskesquilts.blogspot.nl zei

Veilig thuis, heel belangrijk. Geniet er de komende dagen maar van.
groetjes
Wietske