maandag 12 maart 2012

Open huis&winkel&tuin tweede paasdag

Dit gaat weer wat beloven !!!!!
Als van ouds en al weer voor de 14 keer zal de winkel  geopend zijn op de tweede Paasdag en als extra komen deze keer twee kanjers  exposanten. Ik ben nog met iemand in gesprek dus misschien komen er 3.
Deze drie  dames komen hun ideetjes en produkten ten toon stellen:
Simone van Soedidee in mijn rode Pipowagen
                  en 
 Marijke en Gonnie van Steekjes en Kruisjes in de woonkeuken.
Om ongeveer 12 uur zal er ergens een ruil en verkoopmoment van 1,5 uur zijn van uitsluitend handwerkboeken, dat word ter plekke aangekondigd ,de plek hangt af van de weersomstandigheden. We hopen natuurlijk op een geweldig Paasweertje. Vorig jaar liep iedereen met de blote benen rond.
zie hier
Mijn winkeltje zal gezellig gevuld zijn en de uitverkoop mand zal boven op tafel staan, de inhoed mag deze dag met 50% korting verkocht worden. Verder zal ik zorgen voor wat meer uitverkoop. Bij Simone in de Pipowagen zullen ook wat gezellige decoratiespulletjes neergezet worden.
De taart van Bakkerrij Koers zal weer geserveerd worden en koffie/thee zal weer verzorgd worden door deze twee broers Elshof.
Ik zelf zorg voor een een gezellig samenzijn met een werkje in de huiskamer. Ik zwerf wel veel rond in keuken,winkel,woonkamer en tuin, je kunt in ieder geval heerlijk werken van 11.30 tot 14.30  aan een voorjaarsprojectje.En ik houd toezicht of jullie het allemaal goed doen. Er zijn nog een paar plekjes.
workshop
nu voor vandaag een prettige maandag,
Bep

5 opmerkingen:

Lida zei

Ziet er nu al zo aantrekkelijk uit! Weet niet of het lukt, hoop van wel, om eindelijk eens bij je aan te wippen! Ben weg van je matroosje en dat schattige kastje! Groetjes
Lida

Wieke van Keulen zei

Oh, Bep, wat gezellig. Ga meteen overleggen met mijn man of ik op pasen eens een dagje vrij mag...
En, als ik kom, wil ik wel graag met deze 2 mannen koffie drinken. Fijne week, Wieke

Gert zei

Ik moet nog even bekijken of ik er bij kan zijn, maar als het net zo'n succes wordt als de vorige open dag, dan gaat het vast helemaal goedkomen!

Ineke zei

Ja Bep, ik kom zeker hoor! Kijk er erg naar uit! Groetjes!

Astrid zei

Ik kom ook, gezellig met mijn 2 schoonzusjes (en Ineke) we kijken er allemaal enorm naar uit.

Groetjes Astrid (Canada)