maandag 28 november 2011

ik heb genoten en er onderste boven van

Hier staan mijn hulpjes zich aan het voorbereiden voor mijn misschien wel 12de kerst open zondag maar het leek dit keer wel een jubeleumjaar zo druk was het. Ik heb wel geleerd in deze jaren om de hulp aan anderen over te laten en er zelf mateloos van te genieten. Zoals van de kleine lezinkjes van  Carolien
 diezoveel prachtige antieke quilts bij zich had en haar liefde voor de oude lapjes heel goed wist over te brengen. Er waren er een paar bij die ik zo in bruikleen wou hebben.
Van Gemma,Simone en Loeki heb ik jammer genoeg geen foto's gemaakt ik was zo druk met rondhobbelen.
Maar Carolien heeft een heel   album  op haar blog
 en Simone zal best wel iets op  haar blog  plaatsen.
hier is gemma's website die nu operationeel is kun je zien hoe een prachtige mini quiltjes zij maakt.
Buiten was het ondanks het wat mindere weer best uit te houden. Volgens mij zie ik hier Jeannet aan de klets met wat medequiltsters.
De muziek was wat verlaat . Er toch werd flink van genoten, de warme stem van Dina klonk heerlijk in mijn keuken. Enne Patrick speelt prachtig gitaar. En voor alle fans die Juultje erbij heeft gekregen hier een fotootje van de invulling van haar dag,ze was niet van alle schoten weg te slaan. Velen hebben van haar genoten.
Iedereen bedankt voor jullie bezoek ,de bloemetjes,cadeautjes,warme woorden,complimentjes, het maakte een heel bijzondere open-huis-tuin dag van. Het is allemaal goed bij mij binnen gekomen,ik ben er helemaal onderste boven van.
Gemma en Carolien maakten het helemaal te gek.
van Gemma

van Carolien
een prettige maandag, ik ben al aan het vloer schrobben begonnen,
Bep

13 opmerkingen:

Lida zei

Wat ziet dat er allemaal gezellig uit en natuurlijk was Juultje de ster! Nu onder het schrobben lekker nagenieten! Groetjes
Lida

Wieke van Keulen zei

Lieve Bep, wat heb ik genoten, gisteren. Wat heb je er met je geliefden een feest van gemaakt. En wat een heerlijke sfeer met al die bezoekers; net één grote familie. En wat hebben wij, Ineke, Karinzonderblog en ik een lol gehad. Ik ga vandaag nog even nagenieten van al mijn aankopen...

ineke zei

Hoi Bep daar sluit ik me helemaal bij aan.Nogmaals bedankt voor je gastvrijheid fijne dag ineke

Else zei

Het was net zoals je beschrijft, SUPER GEZELLIG!! Geniet nog lekker na, fijne dag knuffel Else

quilting Jeannet zei

Nou Bep, het was ook wel heel super ook allemaal, wat ik al zei, het leek wel een familiefeest in plaats van een open dag!

Sabine.v zei

't Is zo dat het moest zijn en zo zie je maar dat je winkeltje en gezelligheid er best mag wezen. Ik geniet vooral van de foto van Juultje. Wat een ster.

Anoniem zei

Het was dan ook een enorm gezellige dag. Wat hadden jullie het goed georganiseerd, en wat Jeannet al zei, voelde het net als een familiedag, met veel bekenden. Dank je wel voor de gastvrijheid!

Janien zei

Fijn dat het zo genieten was! Succes met schrobben en daarna lekker nagenieten.
Groetjes Janien
http://delappenkast.blogspot.com/

Jane in Cumbria zei

Leuk, al die gezellige fotos. Fijn dat je zo genoten hebt. En Juultje is zo'n schatje...
groetjes
Jane

neeftje zei

Mmmm, gezellig!!! Echt genieten!

Marijke zei

Bep ik was voor de eerste keer bij jou en heb genoten. Het was inderdaad heel druk maar erg gezellig. Leuke dingen gekocht en geknuffeld met Juultje die in nu in levende lijve kon bewonderen. Ik kom gauw weer eens in je winkeltje. Groetjes van Marijke

Anoniem zei

Ik las het al bij Jeannet, wat moet dat heerlijk voor je geweest zijn!
Mocht ik eens in de buurt zijn, dan hoop ik ook een keer bij je aan te kunnen komen.
Laat het leker bezinken en geniet er nog even van!

Anoniem zei

Gemma's box is beautiful.