zondag 30 augustus 2009

Een bijzondere lokatie

Het terrein van de veenkolonie in Frederiksoord is een heerlijke plek om een quiltmanifestatie te houden; veel ruimte om quilts op te hangen, auto te parkeren, een prima terrein voor de tenten met winkeltjes en de goede organisatie van Liesbeth en een prachtige omgeving! Zaterdag een regenval van twee uur, die maakte van het veld een zwembadje... Ook weer vele bekenden gezien en het is prettig om te zien hoe anderen contact met elkaar krijgen via dezelfde hobby.

Hier een paar foto's er komen er nog meer van het terrein.


Eerst een gewichtig gesprek en natuurlijk de koffie. Hier zie je Nettie, mijn schoonzus, en Hester zitten.


Een half tentje voor mij, die ik deelde met Sari kleding. Ik moest alles alleen vervoeren, dus ik kon niet te veel meenemen, maar er was voldoende te kijken.
Nog een zondagje samen met Gerhard, is heerlijk vertrouwd.

Hester en Simone, nog bedankt voor jullie fijne hulp!

Prettige dag, Bep

8 opmerkingen:

Tineke zei

Wat ziet dat er gezellig uit Bep! Volgens mij had je het daar prima naar je zin in dat gezellige tentje! Fijne zondag!

gerda zei

het zag er ook erg gezellie uit!!!! al die mooie lapjes ..patroontjes..enz.

Gini zei

Wat waren jullie een stelletje lachebekken op zaterdag! Bedankt dat ik met je op de foto mocht Bep en ik heb nog een leuke foto van jou en Hester.
Vandaag heb ik de route nog even dunnetjes overgedaan, maar dan zonder hoosbuien. ;)
Groetjes, Gini

Anoniem zei

Gezellig ziet het er uit in jullie tent.

goof zei

Wat was het gezellig bij je in de tent! Gelukkig was-tie waterdicht,...
;o)

Ida zei

Hallo Bep, ik heb de foto van jou op mijn weblog gezet, als je tijd hebt dan kijk er maar even naar!
Bedankt voor de leuke spontane ontmoeting, al een tijdje volg ik je weblog en nu ik je in het echt ontmoet hebt, vind ik het hier nog leuker!! Ik zag dat je ook workshops geeft; misschien kom ik wel een keer met mijn zus; lijkt me erg gezellig en leuk!! Groetjes Ida (zus van...;-)

bep zei

Gini en Ida ,bedankt voor jullie mooie foto's,we staan er prachtig op,het was ook heel leuk om jullie te ontmoeten,nou heb je ook een gezicht bij de namen die ik voorbij zie komen. Wat fijn dat jullie ook zo hebben genoten,ik voelde mij ook zo thuis daar in de omgeving,leek wel Hall,groetjes Bep

Anoniem zei

Bep, Super gezellig om je vandaag weer eens gesproken te hebben. Echt bellen hoor wanneer je naar The States gaat! Volgend jaar gewoon een heel tentje, red je makkelijk. Groetjes, Judith